Afterwork med showkören Harmony Bells och gästartisterna Adolphson & Falk 21/5


Vykort Afterwork2014 cmyk utskrift

Välkommen till en energigivande, avkopplande afterwork med den drygt sextio röster starka kören Harmony Bells, för dagen förstärkta med Adolphson & Falk. En oslagbar kombination som är den perfekta avslutningen på dagen.


Harmony Bells, med rötterna i fyrstämmig a cappella i barbershopstil, bjuder på glädje, show och underhållning av hög kvalitet i allt den gör. Bland meriterna finns två silvermedaljer i Nordiska mästerskapen i barbershop för kvinnor och två fjärdeplaceringar i EM. Sedan starten för 22 år sedan leds kören av Åsa Zetterberg.

Adolphson & Falk, duon som sjungit och spelat ihop sedan 1970-talet, är högaktuella med ett nytt skivsläpp, ”VYKORT FRÅN KONTORET”. Det är andra gången gruppen samarbetar med Harmony Bells. Första gången var det vid jul, nu blir det en vårlig kontorskonsert i full fart.

Ni bokar era biljetter på genom Er kontakt i kören eller genom att gå in på http://www.musikaliska.com/repertoar/afterwork-med-showkoren-harmony-bells-och-gastartisterna-adolphson-falk-215/

Pris
Vuxna: 250 kr / 200 kr
Barn t.o.m. 12år: 125 kr

Erbjudande - After Work paket!
Köp 10 vuxen biljetter och få den 11:e på köpet. Detta erbjudande gäller vid köp via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Skriv "After Work paket" i ämnesfältet. 


© Copyright Harmony Bells